Cégünkről


Bemutatkozás

A W95 Kft. 1995-ben alakult (anno még Wellcomp 95 Bt. néven), főként hardver szaktanácsadás tevékenységi körrel, informatikai kereskedelmi üzletek megvalósítására. Tevékenységi körünk az évek során jelentősen kibővült. Vázlatosan a következő tevékenységeket végezzük cégünkben:

  • Vállaljuk multimédiás és irodai célú számítógépes rendszerek kidolgozását, hardver és szoftver eszközök építését illetve illesztését, számítógépes rendszerek korszerűsítését.
  • Irodák teljes számítógépes hálózatának kivitelezését.
  • Outsourcing jellegű rendszerfenntartást irodák és intézmények részére.
  • Az általunk átadott illetve üzemeltetett rendszerek oktatását.
  • Internetes rendszerek megvalósítását, a szolgáltató kiválasztásától a honlapok kivitelezéséig.

Vállalkozásunk fő feladatának tekinti ügyfelei igényeinek mind szélesebb kiszolgálását és a változó technológiai, gazdasági környezettel együtt fejlődő rugalmas szolgáltatási és szervezeti portfolió kialakítását.

Magunkról

Tiszteljük és megbecsüljük Kápolnásnyék és Velence iparos és kereskedő elődeit, és lakosait akik megélhetést adtak ezeknek a mesterembereknek. Bármenyit is fizetnek vevőink, egyenként becsüljük őket, csakúgy, mint az 1800-ból való, az üzletünk felújítása során talált 1 krajcáros, és a házban talált 10 filléres érméket. Értéket és megoldásokat szeretnénk adni az Önök pénzéért, az Önök igényei és adott feladatra rendelkezésre álló forrásaik nagysága szerint. Törekszünk arra, hogy a mi ár/érték arányban kiváló szolgáltatásaink találkozzanak az Önök lehetőségeivel és kéréseik esetén megyegyezésre jussunk.

Fehér Zsolt
Ügyvezető
Cserey Gábor
Kereskedő
Stokinger Mihály
Szerviz technikus